Advertenties

The Woman in Black 2 Trailer

Check out deze gloednieuwe enge trailer van The Woman in Black 2 Angel of Death, het nog te verschijnen horror filmvervolg in een regie van Tom Harper en met in de hoofdrollen Phoebe Fox, Jeremy Irvine, Helen McCrory en Oaklee Pendergast:


THE WOMAN IN BLACK 2 ANGEL OF DEATH
Plot:
“Als bommen neervallen op Londen tijdens de Blitz in de Tweede Wereldoorlog, wordt een groep van schoolkinderen geĆ«vacueerd met Eva, hun jonge en mooie onderwijzer naar Engelse platteland. Ze worden meegenomen naar een oud en leeg landgoed, afgesneden door een dam van het vasteland, ze bevinden zich in Eel Marsh House. ƉƩn voor Ć©Ć©n beginnen de kinderen zich vreemd te gedragen en Eva, met de hulp van lokale militaire commandant Harry, ontdekt dat de groep een donkere kracht angstaanjagende heeft gewekt, zelfs meer kwader dan de luchtaanvallen op de stad. Eve moet nu het hoofd bieden haar eigen demonen om de kinderen te redden en te ontsnappen aan de toorn van The Woman in Black.”

Zij hadden moeten wegblijven van die godverlaten plek… De duivel is op de loer in het donker en wachten om zich te voeden met de zielen van onschuldige mensen!

Release datum: 2 januari 2015.
:)