The World’s End Soundtrack

Ik zag net de officiële tracklist van de soundtrack van The World’s End, de science-fiction komedie geregisseerd door Edgar Wright gebaseerd op een script dat hij samen schreef met Simon Pegg:

The World’s End Original Film Soundtrack
Verschilllende Artiesten.

1. Loaded – Primal Scream
2. There’ s No Other Way – Blur
3. I Put This On A Tape For You (Dialogue)
4. I’ m Free – Soup Dragons
5. Step On – Happy Mondays
6. Was The Music Too Loud (Dialogue)
7. So Young – Suede
8. Old Red Eyes Is Back – Beautiful South
9. A Humble Taproom (Dialogue)
10. Come Home – James
11. Do You Remember The First Time – Pulp
12. Welcome (Dialogue)
13. What You Do To Me – Teenage Fanclub
14. Fools Gold – The Stone Roses
15. Get A Life – Soul II Soul
16. We Have Changed (Dialogue)
17. This Is How It Feels – Inspiral Carpets
18. Alabama Song (Whisky Bar) – The Doors
19. Wear Your Love Like Heaven – Definition Of Sound
20. This Is What The Kids Want (Dialogue)
21. Step Back In Time – Kylie Minogue
22. Join Our Club – St Etienne
23. Here’ s Where The Story Ends – The Sundays
24. I Hate This Town (Dialogue)
25. 20 Seconds To Comply (The World’ s End Bomb Squad Mix Re – Edit) – Silver Bullet
26. This Corrosion – The Sisters Of Mercy
27. Happy Hour – The Housemartins
28. Let’ s Boo Boo (Dialogue)
The World's End Liedje - The World's End Muziek - The World's End Soundtrack - The World's End Film Score

Verhaallijn Samenvatting:
“Vijf vrienden die zich herenigen in een poging om geweldige kroegentocht van 20 jaar eerder opnieuw te beleven, worden ongewild de enige hoop van de op overleving.”

De soundtrack van The World’s End zal worden vrijgegeven op 29 juli 2013 door Polydor.