Advertenties

Therese Film met in de hoofdrollen Elizabeth Olsen, Oscar Isaac en Tom Felton

Hier is een eerste blik op Actrice Elizabeth Olsen en acteur Oscar Isaac in de film Therese, het nog te verschijnen periode drama geregisseerd door Charlie Stratton en op basis van de roman Therese Raquin van de Franse schrijver Emile Zola in 1867:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een verhaal over de lagere echelons van het Parijs in 1860, Therèse Raquin (Elizabeth Olsen), een seksueel onderdrukte mooie jonge vrouw, wordt gevangen in een liefdeloos huwelijk met haar ziekelijke neef, Camille (Tom Felton), door haar dominante tante, Madame Raquin (Jessica Lange). Therese brengt haar dagen opgesloten achter de toonbank van een kleine winkel en ’s avonds bekijkt ze Madame tijdens het spelen van domino met een eclectische groep. Nadat ze een verleidelijke vriend van haar man ontmoet, Laurent (Oscar Isaac), begint ze aan een buitenechtelijke relatie die leidt tot tragische gevolgen. ”

Misschien herinner je je Acteur Tom Felton nog van zijn rol als Draco Malfidus in de Harry Potter-film franchise. Ik denk dat hij zal een vloek zal uitspreken over zijn ontrouwe echtgenote Therese en de huwelijksbreker Laurent … LoL!
:)