Advertenties

This Dark Endeavor Film

This Dark Endeavor FilmSummit Entertainment gaat This Dark Endeavor ontwikkelen, a fantasie film gebaseerd op “This Dark Endeavor: The Apprenticeship of Victor Frankenstein”, een roman geschreveen door Kenneth Oppel die gepubliceerd zal worden deze zomer (Summit heeft vooruitkijkend de filmrechten al gekocht). Het verhaal is gewoonweg weer een andere benadering van Mary Shelley’s Frankenstein. Scenarist Jacob Estes is verantwoordelijk voor het script en regisseur Matt Reeves (die ons Cloverfield bracht) staat aan het hoofd van het project. Er is nog geen officiĆ«le verschijningsdatum voorzien.

This Dark Endeavor Trailer

Verhaallijn:
“Victor Frankenstein’s tweelingbroer, Konrad, wordt dodelijk ziek, zodat Victor opzoek gaat naar een mysterieuze oude alchemist die hem kan helpen met het maken van het Levens Elixir. Het is een fabelachtig serum dat de drinker ervan een eeuwige gezondheid schenkt. Geconfronteerd met het ondenkbare om zijn broer te verliezen en geholpen door zijn beste vriendin Elizabeth (wiens relatie met beide broers meer en meer ingewikkeld wordt), gaat Victor op een zoektocht naar de drie ingrediĆ«nten om Konrad’s leven te redden.”

Ik ben niet zo opgewonden over deze nieuwe benadering op Frankenstein. Echter omdat regisseur Matt Reeves betrokken is bij het project denk ik dat het misschien de moeite is om de ontwikkeling van de film op te volgen. Met een goede cast denk ik dat dit best een onderhoudende film kan worden.

Hoe dan ook, meer details over de film volgen gauw!
:)