Advertenties

This Is Where I Leave You Film Trailer

We hebben de eerste officiële trailer te pakken van This Is Where I Leave You, de nog te verschijnen komedie geregisseerd door Shawn Levy en met in de hoofdrollen Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver, Rose Byrne, Corey Stoll, Kathryn Hahn, Connie Britton, Timothy Olyphant, Dax Shepard en Jane Fonda:


THIS IS WHERE I LEAVE YOU

Soms moet je naar huis gaan om te achterhalen waar je verloren liep.
“Wanneer hun vader sterft, worden vier volwassen broers en zussen, gehavend door hun respectievelijke volwassen levens, gedwongen om terug te keren naar het huis van hun jeugd en moeten ze samenleven leven onder hetzelfde dak voor een week, samen met hun moeder en een assortiment van echtgenoten, exen en figuren die ooit een kans maakten. Geconfronteerd met hun verleden en de gebroken staat van hun relaties met de de mensen die hen het best kennen en ook liefhebben,uiteindelijk treden ze in contact op hysterisch en emotioneel manieren te midden van de chaos, hartzeer en verlossing die enkel kan geboden worden door gezinnen — het maakt ons gek als ze ons herinneren aan onszelf en waarin we uitblinken.”

Jason Bateman wil een ingewikkeld leven. En jij? Wil jij een eenvoudig of ingewikkeld leven? Oh ja, wat denk jij over deze trailer van This is Where I Leave You? Deel je gedachten hieronder!

De film wordt geopend in theaters op 12 september 2014.
:)