Advertenties

Thor 2 The Dark World Filmverhaallijn

Thor 2 The Dark WorldfilmDankzij Marvel is hier de eerste officiële verhaallijnsamenvatting van Thor 2 alias Thor The Dark World, de vervolgfilm op Marvel’s Thor:

Thor 2 Film met in de hoofdrol Chris Hemsworth.

Samenvatting van de verhaallijn:

Marvel’s Thor: The Dark World gaat verder met de de grote scherm avonturen van Thor, de Machtige Avenger, wanneer hij vecht voor het redden van de Aarde en alle negen Rijken van een schimmige vijand die zelfs al bestond voor de schepping van het universum. In de nasleep van Marvel’s Thor en Marvel’s The Avengers, vecht Thor om de orde te herstellen in de hele kosmos … maar een oud ras geleid door de wraakzuchtige Malekith keert terug naar het universum om het opnieuw in de duisternis te storten. Geconfronteerd met een vijand waartegen zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn​​, moet Thor op zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis gaan, een tocht die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te offeren om ons allen te redden.

Naast Chris Hemsworth bestaat de rolverdeling verder van Thor 2 verder uit Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo en Anthony Hopkins. Regisseur Alan Taylor staat aan het hoofd van de film.

De donder god zal opnieuw toeslaan in de bioscopen vanaf 8 november 2013.
:)