Advertenties

Total Recall Samenvatting

Total Recall FilmEen eerste officiƫle samenvatting van Total Recall, de nog te verschijnen nieuwe science-fiction versie met in de hoofdrol Colin Farrell, is verschenen:

Verhaallijn van Total Recall:
“Total Recall is een actie-thriller over werkelijkheid en het geheugen, opnieuw geĆÆnspireerd door het beroemde korte verhaal ‘We Can Remember It For U Wholesale’ door Philip K. Dick. Welkom bij Rekall, het bedrijf dat uw dromen kan omzetten in echte herinneringen. Voor een fabrieksarbeider met de naam Douglas Quaid (Colin Farrell), ook al heeft hij een mooie vrouw (Kate Beckinsale), die hij liefheeft, klinkt de geestelijke reis als de perfecte vakantie voor zijn frustrerende leven – echte herinneringen van een leven als een super-spion zouden net kunnen zijn wat hij nodig heeft. Maar wanneer de procedure vreselijk fout gaat wordt Quaid een opgejaagd man. Hij gaat op de vlucht voor de politie die onder controle staat van kanselier Coohagen (Bryan Cranston), de leider van de vrije wereld – Quaid vormt een team met een rebellenstrijder (Jessica Biel) die opzoek gaat naar het hoofd van het ondergrondse verzet (Bill Nighy) voor het stoppen van Coohagen. De grens tussen fantasie en werkelijkheid wordt wazig en het lot van zijn wereld hangt in de balans als Quaid zijn ware identiteit, zijn ware liefde en zijn ware lot ontdekt. ”

Ik heb gehoord dat Mars, waar het meeste van de Arnold Schwarzenegger versie werd gefilmd, geen deel zal uitmaken van deze nieuwe Total Recall film. Gaat de vrouw met de drie borsten dan wel verschijnen?
:)