Advertenties

Trailer en Poster Afternoon Delight met in de hoofdrollen Kathryn Hahn en Juno Temple

We hebben de eerste officiƫle filmtrailer te pakken van Afternoon Delight, de aankomende drama komedie geschreven en geregisseerd door Jill Soloway:


AFTERNOON DELIGHT

Verhaallijn:
“Als de verveelde huisvrouw RACHEL SCHAEFFER (Kathryn Hahn) haar man JEFF (Josh Radnor) naar een dubbel afspraakje sleept naar een stripclub, vindt ze zichzelf gebiologeerd door MCKENNA (Juno Temple), een jonge stripper die onschuld en sexiness in een onweerstaanbaar pakket combineert. De twee vatten een vriendschap op en Rachel laat McKenna bij haar intrekken, ze komt erachter dat hij meer is dan alleen een danser, hij is ook een ‘full service prostituee’.
Een dieptepunt van vriendschap en huwelijk volgt als Rachel geconfronteerd wordt met vragen van Jeff, haar beste vriendin STEPHANIE (Jessica St. Clair) en therapeut DR. LENORE (Jane Lynch). Uiteindelijk belandt ze op een dieptepunt en moet ze haar weg terug te vinden, of haar man en het leven dat ze hebben voor altijd verliezen.”

Naast Kathryn Hahn en Juno Temple, bestaat de cast verder ook uit Josh Radnor, Jessica St. Clair, Michaela Watkins, Josh Stamberg, en Jane Lynch.

Twee officiƫle posters van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


AFTERNOON DELIGHT

De oplossing voor een alledaags huwelijk.

Mensen moeten kiezen voor een vrije relatie in plaats van het huwelijk, dat maakt het leven minder ingewikkeld!

De release datum van Afternoon Delight is voorzien voor 30 augustus 2013.
:)