Advertenties

Trailer en Poster of Jamie Marks is Dead

Check out de officiële trailer van Jamie Marks is Dead, het nog te verschijnen fantasie horror drama geschreven en geregisseerd door Carter Smith:


JAMIE MARKS IS DEAD
Toen hij nog in leven was kende niemand hem.

In de dood zouden ze hem nooit vergeten.

Hoe ver zou jij gaan om herinnerd te worden?

Plot:
“In een winterse kleine stad wordt het lichaam gevonden van een tiener genaamd Jamie Marks (Noah Silver) bij de rivier. Adam (Cameron Monaghan), de ster van zijn cross-country team, raakt gefascineerd door Jamie – een jongen die niemand echt kende en waarmee men niet omging behalve af en toe om hem te pesten. Als Jamie’s geest begint te verschijnen aan zowel Adam en Gracie (Morgan Saylor), de klasgenoot, die het lichaam ontdekt, wordt Adam gevangen tussen twee werelden. Hij heeft een ontluikende romance met Gracie, maar hij ook voelt een diepe verbinding met Jamie, die hem dichter brengt bij de wereld van de ondoden. ” Adam (Cameron Monaghan), de ster van zijn cross-country team, wordt gefascineerd met Jamie — een jongen niemand echt wist of interactie met, behalve af en toe om te pesten hem. Wanneer Jamie’s geest begint te lijken zowel Adam als Gracie (Morgan Saylor), de klasgenoot ontdekker van het lichaam, is Adam gevangen tussen twee werelden. Hij heeft een ontluikende romance met Gracie, maar hij voelt ook een diepe verbinding met Jamie, die hem dichter naar de wereld van de ondoden brengt.” Het ziet eruit als een echt griezelig verhaal… Ik moet toegeven dat ik een beetje bang, ik weet niet zeker of ik de film wil bekijken… Helaas is mijn vrouw is dol op die horrorfilms…

Hoe dan ook, er is er ook een gloednieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Cameron Monaghan, Noah Silver, Morgan Saylor, Madisen Beaty, Judy Greer en Liv Tyler.

De releasedatum van Jamie Marks is Dead is ingesteld op 29 augustus 2014.
:)