Advertenties

Trailer en Poster van Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day

Neem een kijkje op deze internationale poster van Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day, de aanstaande familie komedie geregisseerd door Miguel Arteta en met in de hoofdrollen Eva Carell, Jennifer Garner, Dylan Minnette, Kerris Dorsey, Ed Oxenbould, Megan Mullally, Jennifer Coolidge en Bella Thorne:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:

“De film volgt de heldendaden van de 11-jarige Alexander (Ed Oxenbould) als hij de meest verschrikkelijke en afschuwelijk dag van zijn jonge leven ervaart — een dag die begint met kauwgom geplakt in zijn haar, gevolgd door de ene ramp na de andere. Maar als zijn vrolijke Alexander zijn vrolijke familie verteld over de lotgevallen van zijn rampzalige dag vindt hij weinig sympathie en begint hij zich af te vragen of slechte dingen alleen voor hem gebeuren. Gauw verneemt hij dat hij niet alleen is als zijn moeder (Jennifer Garner), vader (Steve Carell), broer (Dylan Minnette) en zus (Kerris Dorsey) allen hun eigen verschrikkelijke, afschuwelijke, rotte, zeer slechte dag meemaken.”

En hier is de eerste officiële trailer:


ALEXANDER AND THE TERRIBLE HORRIBLE NO GOOD VERY BAD DAY

Ik moet toegeven dat deze film er heel hilarisch uitziet, veel meer dan ik had verwacht! De rijtest scène deed me hardop lachen! Ik kan niet wachten om het hele ding te zien!

De film wordt geopend in filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)