Advertenties

Trailer en Poster van Despicable Me 2

We hebben een gloednieuwe film trailer te pakken van Despicable Me 2, het nog te verschijnen animatievervolg in een regie door Pierre Coffin en Chris Renaud:

Despicable Me 2 Trailer


DESPICABLE ME 2
Verhaallijn:
“Zet je schrap voor meer minion gekte in Despicable Me 2, een gloednieuw animatie komedie avontuur met de terugkeer van Gru (Steve Carell), de meisjes, de hilarisch niet te voorspellen minions … en een reeks van buitensporig grappige personages.”

Het ziet er naar uit dat Gru een vriendin gaat hebben! Hoe dan ook, de minions stelen nog altijd de show, ze zijn hilarisch!

Hier is de nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


DESPICABLE ME 2

Terug aan het werk!

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 3 juli 2013.
:)