Advertenties

Trailer en Poster van Fright Night 2

Hier is de officiƫle poster van Fright Night 2 New Blood, de aankomende Fright Night film geregisseerd door Eduardo Rodriguez:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FRIGHT NIGHT 2 NEW BLOOD

Verhaallijn:
“Overdag is Gerri Dandridge (Jaime Murray) een sexy professor, maar ’s nachts ze transformeert ze in een echte vampier met een onlesbare dorst naar menselijk bloed. Dus als een groep middelbare scholieren naar het buitenland reist om te studeren in RoemeniĆ«, vinden ze zelf verstrikt in Gerri’s ijzingwekkende web van lust en terreur. Charley (Will Payne) en ‘Evil’ Ed (Chris Waller) moeten Gerri stoppen van het drinken en baden in het bloed van een ‘nieuwe maagdelijke maan’, die net zo toevallig Charley’s ex-vriendin, Amy (Sacha Parkinson) is. Ze roepen de hulp om van Peter Vincent (Sean Power), de vampier jagende gastheer van een reality show genaamd ‘Fright Night’, om een staak te drijven door de plannen van Gerri en het redden van Amy van een lot dat veel erger is dan de dood. ”

En je kan hieronder de officiƫle trailer van Fright Night 2 bekijken:

Ze noemen het Fright Night 2, maar het is geen vervolg: het is nog eigenlijk een andere nieuwe versie … En ze hebben nieuwe acteurs ingehuurd om de hoofdpersonages te spelen … Maar hey, aangezien de hoofdrol wordt vertokt door de prachtige actrice Jaime Murray (die de rol van Stahma Tarr speelt in de science-fiction tv-serie Defiance), kan je wel op mij rekenen voor Fright Night 2 New Blood!

De film zal rechtstreeks uitgebracht worden op DVD en BluRay. De release datum is voorzien voor 1 oktober 2014.
:)