Advertenties

Trailer en Poster van I Origins

Hier is de officiĆ«le trailer van I Origins, een aanstaand fantasie drama geschreven en geregisseerd door Mike Cahill (die eerder aan het hoofd stond van het 2011 sci-fi drama “Another Earth”):


I ORIGINS
Verhaallijn:
“Ian Gray, een PhD student studeert moleculaire biologie met een specialiteit in de evolutie van het oog, verlaat zijn lab om naar een feestje te gaan en hij heeft een intense, maar vluchtige, ontmoeting met een mysterieus, gemaskerd model dat in de nacht ontsnapt. Met alleen een foto van haar verbluffende en iconische ogen, spoort hij haar op en worden ze verliefd. Hun fundamenteel verschillende opvattingen over het leven intensiveert alleen maar hun relatie. Ze beloven elkaar altijd bij elkaar te blijven. Jaren later, maken Ian en zijn labpartner, Karen, een verbluffende ontdekking met ingrijpende existentiĆ«le gevolgen. Hij moet zijn levenswerk en zijn familie riskeren om over de hele wereld te reizen achter de waarheid over wat hij heeft gevonden en wat het kan betekenen.”

Dus eigenlijk is het een verhaal dat probeert wetenschap en reĆÆncarnatie te overbruggen.. Nou, het zorgt voor goede ontspanning maar reĆÆncarnatie is pure onzin…

Hoe dan ook hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van I Origins is ingesteld voor 18 juli 2014.
:)