Advertenties

Trailer en Poster van Into The Storm

Laat ons even kijken naar de officiƫle trailer van Into the storm, een aanstaande thriller film geregisseerd door Steven Quale en gebaseerd op een script door John Swetnam:


INTO THE STORM
Verhaallijn:
“In de tijdspanne van een dag wordt het stadje Silverton wordt geteisterd door een ongekende aanval van tornado’s. De hele stad is overgeleverd aan de genade van de grillige en dodelijke cyclonen, zelfs als storm trackers voorspellen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats terwijl anderen rennen naar de vortex, er wordt getest hoe ver een stormjager zou gaan voor die enige kans.
Verteld door de ogen en lenzen van professionele stormjagers, amateurs op zoek naar opwinding en moedige stedelingen, ‘Into the Storm’ gooit je direct in het oog van de storm om Moeder Natuur te ervaren in haar meest extreme vorm.

Tornado’s zijn zeker fascinerend, maar ik verkies om ze van veraf te bekijken … op tv of op een theaterscherm is dicht genoeg voor mij! Ik zou er zeker niet willen op jagen! Hey, ik wil mijn leven niet in gevaar brengen!

Hoe dan ook hier is de film poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INTO THE STORM

Er is geen stilte voor de storm.

De releasedatum van into The Storm is voorzien voor 8 augustus 2014.
:)