Advertenties

Trailer en Poster van Olympus Has Fallen met in de hoofdrol Gerard Butler

Onderstaand kan je de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van Olympus Has Fallen alias White House Taken, de nog te verschijnen actie-thriller in een regie van Antoine Fuqua en met in de hoofdrol Gerard Butler:

Olympus Has Fallen Film


OLYMPUS HAS FALLEN
Samenvatting van de verhaallijn:
“Als het Witte Huis (Secret Service Code:” Olympus “) wordt aangevallen door een terroristisch meesterbrein en de president wordt ontvoerd, vindt een tenval gebrachte voormalige presidentiĆ«le bewaker Mike Banning zichzelf opgesloten in het gebouw. Als ons nationale veiligheidsteam probeert te reageren, worden ze gedwongen te vertrouwen op Banning’s kennis bij het heroveren van het Witte Huis, het redden van de president en bij het voorkomen van een nog grotere ramp.”

Ik had niet verwacht dat Olympus Has Fallen er zo goed zou uitzien. Ik wacht met ongeduld op de film! Er is wel Ć©Ć©n ding: Rick Yune is te knap om een schurk te spelen. Hoe dan ook, Gerard Butler staat aan de top!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Gerard Butler bestaat de cast verder uit Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Dylan McDermott, Ashley Judd, Melissa Leo en Rick Yune. De release datum van Olympus Has Fallen is voorzien voor 22 maart 2013.
:)