Advertenties

Trailer en Poster van Out of the Furnace met in de hoofdrol Christian Bale

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle trailer van Out of the Furnace, het aankomende thriller drama geregisseerd door Scott Cooper en met Christian Bale, Casey Affleck, Sam Shepard, Zoe Saldana, Willem Dafoe, Forest Whitaker en Woody Harrelson:


OUT OF THE FURNACE
Verhaallijn:
“Russell Baze (Christian Bale) heeft een baan die nergens toe leid bij de plaatselijke staalfabriek, net zoals zijn terminaal zieke vader. Als Russell’s broer Rodney (Casey Affleck) terug naar huis keert na een militaire diensttijd in Irak, wordt hij meegelokt in Ć©Ć©n van de meest meedogenloze misdaadbendes in het noordoosten en hij verdwijnt op een mysterieuze manier. De politie kan de zaak niet oplossen dus – met niets te verliezen – neemt Russel het heft in eigen handen, waardoor zijn leven op het spel staat bij het zoeken naar gerechtigheid voor zijn broer. Soms kiezen je gevechten jezelf uit.”

Weer een andere geweldige prestatie door Christian Bale. We zijn verslaafd aan de trailer filmtrailer van Out of the Furnace. Maar laten we hopen dat de film soundtrack beter zal zijn dan wat we in de trailer gehoord hebben!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUT OF THE FURNACE

Soms kiezen je gevechten jezelf.

Van de schrijver/regisseur van Crazy Heart.

En twee foto’s die ons een beeld achter de schermen geven:

(Klik op een foto voor een vergroting.)De film zal in de filmtheaters verschijnen op 6 december 2013.
:)