Advertenties

Trailer en Poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters

Ik vond net deze nieuwe internationale poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen avonturen fantasie film in een regie van Thor Freudenthal en met in de hoofdrol Logan Lerman als de halfgod Percy, de zoon van Poseidon:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Percy Jackson heeft een zenuwslopend rustig schooljaar achter de rug. Dan ontdekt hij echter dat de magische grens die Half Blood Hill beschermd er niet goed aan toe is. Tenzij er iets wordt gedaan, zal het kamp worden aangevallen door demonen en monsters. De enige manier om de kracht van de kampgrenzen te herstellen en de thuisbasis veilig te stellen is om het mythische Gulden Vlies te vinden. De enigen die deze gevaarlijke tocht kunnen ondernemen zijn Percy en zijn vrienden. Ze gaan op een verraderlijke odyssee in de onbekende wateren van de Zee van Monsters (voor de mensen bekend onder de naam van de Bermuda driehoek), en strijden tegen angstaanjagende wezens, een leger van zombies en het ultieme kwaad.”

Er is ook een nieuwe verbazende trailer:


PERCY JACKSON 2 SEA OF MONSTERS

There’s a dangerous quest ahead, you don’t want to miss it!

De cast bestaat uit Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin, Nathan Fillion en Stanley Tucci.

In de filmtheaters vanaf 7 augustus 2013.
:)