Advertenties

Trailer en Poster van Reach Me

Check out de nieuwste trailer van Reach Me, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door John Herzfeld


REACH ME
:
“Een motiverend boek geschreven door een mysterieuze man (Tom Berenger) gaat viraal en wint snel populariteit, het inspireert een groep mensen waaronder journalist (Kevin Connolly), zijn editor (Sylvester Stallone), een voormalige gevangene (Kyra Sedgwick), een hip-hop mogul (Nelly), een acteur (Cary Elwes) en een undercover agent (Thomas Jane) om opnieuw hun keuzes te evalueren en beslissingen te maken door de confrontatie met hun angsten in de hoop op een positiever leven.”

Er is ook een eerste officiƫle poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


REACH ME

Kan dit motiverend boek beter verkopen dan de Bijbel? Ik zie niet veel succes echter voor deze film…

Release datum: 21 november 2014.
:)