Advertenties

Trailer en Poster van Stranded met in de hoofdrol Christian Slater

Onderstaand kan je de eerste officiƫle trailer bekijken van Stranded, de nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van Roger Christian en met in de hoofdrollen Christian Slater, Brendan Fehr, Amy Matysio en Michael Therriault:


STRANDED
Verhaallijn:

“Als de geĆÆsoleerde Amerikaanse leger maanbasis wordt gebombardeerd door een kwaadzinnige meteorietenstorm, wordt kolonel Gerard Brauchman (Christian Slater) en zijn kleine bemanning afgesneden van de Aarde en hun levenslijn wordt verbroken. Het duurde niet lang, de bemanning ontdekt dat de meteorieten buitenaardse sporen bevatten.. . en ze repliceren zich. Er is nu een kwade, vormveranderende, roofzuchtige levensvorm los in de getroffen faciliteit, slachtoffers worden Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n uitgekozen. Opgesloten in een wanhopige strijd voor overleving hebben Brauchman en de doodsbange overgebleven astronauten een laatste missie. .. het verhinderen van het schepsel om te ontsnappen aan de maan en het vinden van een nieuwe voedselvoorziening op aarde. ”
De officiƫle poster van Stranded:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


STRANDED

Het eerste contact van de mensheid met buitenaardse wezens … kan ook wel eens het laatste contact zijn.

Ik denk niet dat Stranded de science-fiction film van het jaar zal worden. Hij ziet er echter uit als een redelijk vermakende film, ik denk wel dat ik de prent zal gaan bekijken.

De release datum van Stranded is voorzien voor 26 juli 2013.
:)