Advertenties

Trailer en Poster van The Book of Life

Je kan hieronder de eerste officiële trailer bekijken van The Book of Life, de aanstaande geanimeerde fantasie-komedie geregisseerd door Jorge Gutierrez en geproduceerd door Guillermo del Toro:


THE BOOK OF LIFE
Plot:
“The Book of Life is de reis van Manolo, een jonge man die is verscheurd tussen het voldoen aan de verwachtingen van zijn familie en het volgen van zijn hart. Alvorens te kiezen welk pad te volgen, gaat hij op een ongelooflijk avontuur dat drie fantastische werelden omvat, hij wordt er geconfronteerd met zijn grootste angsten. Rijk voorzien met popmuziek favorieten moedigt THE BOOK OF LIFE ons aan om het verleden te vieren terwijl we op zoek zijn naar de toekomst.”

De stemmencast bestaat uit Channing Tatum, Zoë Saldana, Diego Luna, Ice Cube, Ron Perlman, Christina Applegate, Danny Trejo, Cheech Marin, Kate del Castillo en Eugenio Derbez.

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Door de trailer kunnen we aanvoelen alsof er een combinatie wordt gebruikt van stijlen van Tim Burton en Dreamworks Animation. Ik kan niet zeggen dat ik echt ongeduldig ben om deze film te zien, maar ik ben bereid om het een keer te proberen. En jij?

De releasedatum van The Book of Life is voorzien voor 17 oktober 2014.
:)