Advertenties

Trailer en Poster van The Boxtrolls van Laika

Laten we eens kijken naar de eerste officiële teaser trailer van The Boxtrolls, de aankomende 3D ​​stop-motion animatiefilm geregisseerd door Anthony Stacchi en Graham Annable voor Laika Studios (het bedrijf dat ons Coraline en Paranorman bracht):


THE BOXTROLLS
Verhaallijn:
“De film vertelt het verhaal van de Boxtrolls, monsters die onder de charmante straten van Cheesebridge leven, ze kruipen uit de riolen ’s nachts om te stellen wat het dierbaarst is voor de stedelingen: hun kinderen en hun kazen. Althans, dat is de legende waarin de stedelingen altijd hebben geloofd. In werkelijkheid zijn de Boxtrolls een gemeenschap van lieve rare snuiters die zelfs een stedeling opbrenten. Het is een achtergelaten wees genaamd Eggs. Wanneer de Boxtrolls het doelwit worden van een schurkachtige verdelger die er op gebrand is om hen uit te roeie, moet Eggs zich bovengronds wagen om een team te vormen met een avontuurlijk jong meisje om niet alleen de Boxtrolls redden, maar ook de ziel van Cheesebridge.”

Ik vraag me af of deze trailer vertoond zal worden in de filmtheaters … want ik betwijfel of religieuze dwepers het wel op prijs zouden stellen, LoL!

Er is ook een eerste officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE BOXTROLLS

Helden verschijnen in alle vormen, zelfs rechthoekig!

De release datum van The Boxtrolls is voorzien voor 26 september 2014.
:)