Advertenties

Trailer en Poster van The Interview met Seth Rogen en James Franco

Seth Rogen en James Franco werken opnieuw samen voor het Interview, een aanstaande komedie geregisseerd door Evan Goldberg en Seth Rogen.
Hier is de eerste officiƫle trailer van The Interview:


THE INTERVIEW
Plot:
“In de actie-komedie The Interview, maken Dave Skylark (James Franco) en zijn producer Aaron Rapoport (Seth Rogen) de populaire beroemdheden schandaal TV-show ‘Skylark Tonight’. Wanneer ze ontdekken dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un een fan is van de show, zij slagen erin een interview met hem af te spreken zodat zij sich op de kaart kunnen zetten als journalisten. Als Dave en Aaron zich voorbereiden om af te reizen naar Pyongyang veranderen hun plannen wanneer de CIA hen recruteert, ze zijn misschien wel de twee minst gekwalificeerde mannen denkbaar om Kim Jong-un te vermoorden.”

Er is ook een poster geĆÆnspireerd door Noord-Koreaanse propaganda:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Ik weet niet zeker dat het doden van Kim Jong-un echt zou helpen… Een andere machthongerige kerel zou enkel de macht overnemen… De echte hoop is dat de verleiding van moderne technologie (mobiele telefoons en Internet) en een zeker verlangen naar rijkdom van een bevoorrechte klasse van apparatsjiks zou vragen naar het openstellen van het land. Het gebeurt eigenlijk al langzaam.

De releasedatum van The Interview is voorzien voor 10 oktober 2014.
:)