Advertenties

Trailer en Poster van The Machine

Hier is de officiƫle trailer van The Machine, de komende Britse sciencefiction-thriller film met Caity Lotz, als je hem nog niet hebt gezien:


The MACHINE
Verhaallijn:
ā€œLocatie is de nabije toekomst in een wereld ondergedompeld in weer een andere koude oorlog; het Britse ministerie van Defensie staat op de rand van het ontwikkelen van een robotsoldaat. Deze soldaat, genaamd The Machine, ziet eruit en klinkt menselijk, maar heeft de grote kracht, snelheid en meedogenloosheid dan elke levende persoon. Het project is bijna afgerond als een fout in de programmering, een neveneffect van zich te dicht bij de menselijk code te bevinden, er voor zorgt dat het prototype het lab en iedereen op zijn pad op een spectaculaire gewelddadige manier vernietigt. Niet afgeschrikt door deze tegenslag, roept hoofd wetenschapper Vincent McCarthy de hulp in van een kunstmatige intelligentie expert om hem te helpen bij het vangen van het volledige potentieel van een echt bewuste vechtmachine.”

Waarom is de machine zo sexy? Ik dacht dat ze een oorlogsmachine maakten en geen liefdesmachine… Wat is het belang van het creĆ«ren van een sexy oorlogsmachine?

Een paar affiches:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De film is geschreven en geregisseerd door Caradog W. James.

Release datum: 21 maart 2014 (UK Release).
:)