Advertenties

Trailer en Poster van The Numbers Station met in de hoofdrollen John Cusack en Malin Akerman

Laat ons de eerste officiƫle film trailer bekijken van The Numbers Station, de nog te verschijnen thriller in een regie van Kasper Barfoed en met in de hoofdrollen John Cusack, Malin Akerman en Liam Cunningham:


THE NUMBERS STATION

Verhaallijn:
“Nadat zijn laatste missie rampzalig misging, wordt CIA-veteraan black ops-agent Emerson Kent (John Cusack) een laatste kans gegeven om te bewijzen dat hij nog heeft wat er nodig om zijn baan uit te voeren. Zijn nieuwe opdracht: het bewaken van Katherine (Malin Akerman), een code-operator in een afgelegen ultra-geheim CIA ‘Numbers station’ waar gecodeerde berichten worden verzonden en ontvangen. Wanneer een elite team van zwaar bewapende aanvallers het station belegert, bevinden Emerson en Katherine zich plotseling in een leven-of-dood strijd tegen een onbekende vijand. Met een gecompromiteerd station en onschuldige levens op het spel moeten ze het dodelijke plot stoppen voordat het te laat is. ”

Het is een goed gemaakte trailer maar ik kan echter niet zeggen dat ik er opgewonden over ben… ik betwijfel of de film wel zo intens zal zijn als de trailer belooft. De hoofdrol wordt echter gebracht door John Cusack, ik zal hem dus maar een kans geven.

En twee officiƫle posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

THE NUMBERS STATIONS

De code werd nooit gecompromitteerd. Tot nu.

De release datum van the Numbers Station is voorzien voor 26 april 2013.
:)