Advertenties

Trailer en Poster van The Seventh Son

De eerste officiƫle film trailer van The Seventh Son, de nog te verschijnen avonturen, fantasie film geregisseerd door Sergey Bodrov en met in de hoofdrollen Jeff Bridges en Ben Barnes, is online vrijgegeven, je kan hem hieronder bekijken:

The Seventh Son Film – Een bewerking voor het grote scherm van The Last Apprentice, een reeks romans geschreven door Joseph Delaney.


THE SEVENTH SON
Verhaallijn:
“In een tijd lang geleden, staat een kwaad op het punt om vrijgelaten te worden. Het zal opnieuw de oorlog ontketenen tussen de krachten van het bovennatuurlijke en de mensheid. Master Gregory (Jeff Bridges), de laatste van de Falcon Knights, had de boosaardige, machtige heks Moeder Malkin (Julianne Moore) vele jaren geleden gevangen. Maar nu ze is ontsnapt en ze is op zoek naar wraak. Ze roept haar volgelingen van elke incarnatie op. Moeder Malkin bereidt zich voor om haar vreselijke toorn los te laten op een nietsvermoedende wereld. Slechts een ding staat haar in de weg: Master Gregory. In een dodelijke reĆ¼nie, komt Gregory oog in oog te staan met het kwaad waarvoor hij altijd vreesde dat het ooit zou terugkeren. Er rest hem enkel tijd tot de volgende volle maan om te doen wat meestal jaren duurt: het trainen van zijn nieuwe leerling, Tom Ward (Ben Barnes) voor het bevechten van een duistere magie, anders dan alle anderen. De enige hoop van de mens ligt bij de zevende zoon van een zevende zoon. ”

Afgaande op de trailer ziet het eruit als een interessante film. Maar het soort voelt als een opgeschoond verhaal … Een groffere benadering op het verhaal zou beter zijn geweest!

Hoe dan ook, hier is een eerste personage affiche, we zien Acteur Jeff Bridges als Master Gregory:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Jeff Bridges en Ben Barnes bestaat de cast van The Seventh Son verder ook uit Julianne Moore, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue en Djimon Hounsou.

De releasedatum van The Seventh Son is voorzien voor 17 januari 2014.
:)