Advertenties

Trailer en Poster van The Spectacular Now met in de hoofdrollen Miles Teller en Shailene Woodley

Bekijk even de officiƫle poster van The Spectacular Now, het nog te verschijnen komedie drama in een regie van James Ponsoldt en met in de hoofdrollen Miles Teller en Shailene Woodley:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Sutter Keely (Miles Teller) leeft in het nu. Het is een goede plek voor hem. Een middelbare school senior, charmant en zelf-bezeten, hij vertegenwoordigt het plezier op het feest, hij houdt van zijn baan bij een herenkledingwinkel, en heeft geen plannen voor de toekomst. Hij is een ontluikend alcoholist, hij is nooit ver weg te vinden van zijn supersized, whiskey-aangelengde beker. Maar nadat hij wordt gedumpt door zijn vriendin, wordt Sutter dronken en wordt wakker op een grasveld met Aimee Finicky (Shailene Woodley) zwevend over hem. Ze is anders: het ‘leuke meisje’ dat science fiction leest en niet over een vriendje beschikt. Terwijl Amy dromen heeft over een toekomst, leeft Sutter de indrukwekkende waan van het spectaculaire nu, maar toch op de Ć©Ć©n of andere manier worden ze tot elkaar aangetrokken. “.

Een meisje dat science-fiction leest? Hij zorgt beter voor haar omdat er niet veel zoals haar te vinden zijn!

En hier is de film trailer:


THE SPECTACULAR NOW

Je kan misschien Miles Teller herkennen voor zijn rol in de komedie 21 and Over. Shailene Woodley kreeg de hoofdrol in de nog te verschijnen Divergent film.

De release datum van The Spectacular Now is voorzien voor 2 augustus 2013.
:)