Advertenties

Trailer en Poster van Young Ones

Laten we kijken naar de officiƫle trailer van Young Ones, de aanstaande science-fiction film, geschreven en geregisseerd door Jake Paltrow en met in de hoofdrol Michael Shannon, Nicholas Hoult, Elle Fanning, Kodi Smit-McPhee en Aimee Mullins:


YOUNG ONES
Plot:
“Locatie is de toekomst wanneer water moeilijk te vinden is, gaat een tiener op tocht om zijn familie te beschermen en om te overleven.
Ernest Holm (Michael Shannon) woont in deze harde grensstreek met zijn kinderen, Jerome (Kodi Smit-McPhee) en Mary (Elle Fanning). Hij verdedigt zijn boerderij tegen bandieten, bewerkt de aanvoerroutes, en hoopt om de bodem te verjongen. Maar Mary’s vriendje, Flem Lever (Nicholas Hoult), heeft grootser dromen. Hij wil van het land van Ernest voor zichzelf en hij zal alles doen om dat gedaan te krijgen. ”

We hebben ook twee officiƫle posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


YOUNG ONES

Niet alle kinderen hebben een jeugd.

Ik ben gek op de trailer, het heeft me zeker te pakken en ik wil graag het hele ding bekijken. Maar de post-apoclayptic wereld van deze film is gebaseerd op “valse” wetenschap… Water kan zo niet verdwijnen uit de hele wereld… Het moet ergens zijn (misschien is het wel zout?). En laten we niet vergeten dat schaarste de relatieve prijs van een item op basis van het relatieve lage aanbod verhoogt. Dus in plaats van te werken voor facebook of snapchat zouden onze ingenieurs een echte stimulans hebben om te werken aan watergerelateerde kwesties (zoals ontzilting bijvoorbeeld) om de vloeistof stromende te houden.

De film heeft nog geen officiƫle versiedatum. Maar ik hoorde dat het misschien ergens in oktober 2014 kan uitgebracht worden.
:)