Advertenties

Trailer of Disney’s Maleficent

Je kan hieronder een gloednieuwe trailer bekijken van Maleficent, de komende live-action fantasie film geregisseerd door Robert Stromberg voor Disney:


MALEFICENT

Je kent het verhaal. Achterhaal nu de waarheid!

Verhaallijn:
“De film verkent het onbekende verhaal van Disney’s meest iconische schurk uit de ‘Schone Slaapster’ en de elementen van haar verraad die uiteindelijk haar zuivere hart deden verstenen. Gedreven door wraak en een hevig verlangen om de heide te beschermen waarover ze heerst, plaatst Maleficent op wrede wijze een onherroepelijke vloek op het kind van de koning, de pasgeboren baby Aurora. Naarmate het kind groeit, wordt Aurora gevangen in het midden van het ziedende conflict tussen het Koninkrijk van het bos, waarvan ze leerde houden en het menselijke Koninkrijk dat haar erfenis is. Maleficent beseft dat Aurora de sleutel is om vrede in het land houden kan en ze wordt gedwongen om drastische maatregelen te nemen die beide werelden voor altijd zullen veranderen.”

Ik kan Angelina Jolie als Maleficent nauwelijks herkennen , ik bedoel dat ze incarneert als het personage! Wat een geweldige actrice! Ik ga dus zeker deze film bekijken!

Release datum: 30 mei 2014
:)