Advertenties

Trailer of Earth to Echo

Er is een nieuwe full-length trailer voor Earth to Echo, de aanstaande avonturen science-fiction film met in de hoofdrollen Teo Halm, Brian Bradley, Reese Hartwig en Ella Linnea Wahlestedt:


EARTH TO ECHO

Vertel het aan niemand!
Wij waren helemaal alleen… We ontdekten iets…

Het was ons geheim!

Verhaallijn:
“Nadat een bouwproject begint te graven in hun buurt, ontvangen beste vrienden Tuck, Munch en Alex op onverklaarbare wijze vreemde, gecodeerde berichten op hun mobiele telefoons. Ze zijn ervan overtuigd dat er iets groters aan de gang is en gaan naar hun ouders en de overheid. Als iedereen om hen heen weigert om de berichten ernstig te nemen, gaan de drie op een geheime avontuur om de code te kraken van de code en deze te volgen naar de bron. Maar nadat ze deze kwestie in hun eigen handen hebben genomen, stelt het trio vast dat ze teveel hooi op de vork hebben genomen als ze een mysterieus wezen ontdekken uit een andere wereld, dat wanhopig hun hulp nodig heeft. Deze epische en spannende en opwindende reis die dan volgt zal hun leven voorgoed veranderen.”

Denkt je dat de buitenaardse vreemdeling het terug naar huis zal maken? En als de kinderen de vreemdeling helpen, verraden ze dan de mensheid?

De film is geregisseerd door Dave Green. Hij zal openen in theaters op 2 juli 2014.
:)