Advertenties

Trailer of The Two Faces Of January met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst en Oscar Isaac

Je kan hieronder de officiƫle trailer bekijken van The Two Faces of January, de aanstaande thriller geregisseerd door Hossein Amini en met in de hoofdrollen Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, en Oscar Isaac:


THE TWO FACES OF JANUARY
Verhaallijn:
“In 1962 arriveren de charismatische Chester MacFarland (Viggo Mortensen) en zijn verleidelijke jonge vrouw Colette (Kirsten Dunst) in Athene met de boot via het Korinthische kanaal. Terwijl ze de Akropolis bekijken, ontmoeten ze Rydal (Oscar Isaac), een jonge, Grieks sprekende Amerikaan die werkt als een gids, als zijbaantje bedriegt hij toeristen. Hij wordt aangetrokken door de schoonheid van Colette en is onder de indruk van de rijkdom en de verfijning van Chester, Rydal aanvaard graag de uitnodiging voor een diner. Echter, niet alles is wat het lijkt te zijn met de MacFarlands en Chester’s minzame buitenkant verbergt donkere geheimen.”

Oh God, Viggo Mortensen wordt oud! Het is moeilijk te geloven dat hij dezelfde man is die de rol speelde van Aragorn in The Lord of the rings filmconcessie… Hoe dan ook ik vind hem nog altijd beter dan Oscar Isaac!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van The Two Faces Of January is voorzien voor 16 mei 2014.
:)