Advertenties

Trailer One Day

One Day film geregisseerd door  de Deense filmmaker Lone Scherfig.We hebben de UK trailer te pakken van One Day, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Lone Scherfig en met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Jim Sturgess. De film is voorzien om te openen in de bioscopen op 19 augustus 2011:

One Day Trailer

Verhaallijn:
“Na één dag samen – 15 juli 1988, het afstuderen van de hogeschool – beginnen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap die levenslang zal duren. Zij is een carriere meisje met principes en ambities dat ervan droomt om de wereld een betere plaats te maken. Hij is een rijke charmeur die ervan droomt dat de wereld zijn speelterrein zal zijn.
De volgende 20 jaar worden de sleutelmomenten van hun relatie, tijdens verschillende 15 juli’s, in hun levens ervaren. Samen en apart zien we Dex en Em doorheen hun vriendschap en gevechten, hoop en gemiste kansen, vreugde en verdriet. Ergens onderweg beseffen de twee mensen dat naar wat zij zoeken en hopen er altijd al is geweest. Wanneer de echte betekenis van die ene dag terug in 1988 onthuld wordt, begrijpen ze dan de liefde en zichzelf.”

Ik heb het boek, waarop de film is gebaseerd, van David Nicholls niet gelezen. Ik weet dus niet of er een gelukkig einde is aan dit verhaal. Ik hoop het wel! Er is geen ontkennen dat Anne Hathaway en Jim Sturgess een leuk paar zijn op het scherm: laat ze van elkeaar houden in Gods naam!
:)