Advertenties

Trailer van American Hustle, de nieuwe drama thriller in een regie van David O. Russell

Je kan onderstaand een gloednieuwe trailer bekijken van American Hustle, de nog te verschijnen drama thriller geregisseerd door David O. Russell en met in de bezetting Bradley Cooper, Amy Adams, Christian Bale, Jennifer Lawrence en Jeremy Renner:


AMERICAN HUSTLE
Verhaallijn:
“American Hustle vertelt het verhaal van de briljante oplichter Irving Rosenfeld (Christian Bale), die samen met zijn even sluwe en verleidelijk Britse partner Sydney Prosser (Amy Adams) wordt gedwongen om te werken voor een slechte FBI-agent Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso dwingt ze in een wereld van de Jersey machthebbers en maffia die net zo gevaarlijk als betoverend is. Jeremy Renner is Carmine Polito, de gepassioneerde, vluchtige, New Jersey politieke handelaar gevangen tussen de oplichters en de Federale Agenten. Irving’s onvoorspelbare vrouw Rosalyn (Jennifer Lawrence) kan degene zijn die het hele kaartenhuis doet instorten.”

Ik moet toegeven dat deze trailer van American Hustle er nog aantrekkelijk uitziet: geweldige acteurs en een meeslepend verhaal!

Hoe dan ook, voor wiens prestaties ben je bijzonder ongeduldig om te bekijken in American Hustle? Ik kan niet niet wachten om Bradley Cooper te bekijken.

De film is geschreven en geregisseerd door Eric Warren Singer en David O. Russell. De prent zal geopend worden in de bioscopen op 25 december 2013.
:)