Advertenties

Trailer van Begin Again met in de hoofdrollen Keira Knightley en Mark Ruffalo

Dankzij de Weinstein Company is hier de officiƫle trailer van Begin Again, de aanstaande muzikale romantische drama komedie geregisseerd door John Carney en met in de hoofdrollen Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine, Hailee Steinfeld en Cee-Lo Green:


BEGIN AGAIN
Verhaallijn:
“Een ontroerende komedie over wat er gebeurt als verloren zielen ontmoeten en samen mooie muziek maken. Gretta (Keira Knightley) en haar langdurig vriendje Dave (Adam Levine) zijn hogeschoolliefjes en tekstschrijver partners die vertrekken naar New York als hij een baan krijgt bij een groot label. Maar de attributen van zijn nieuw gevonden roem verleiden Dave al snel, en een hopeloos verliefde Gretta die helemaal in de war is blijft alleen achter. Haar wereld verbeterd als Dan (Mark Ruffalo), een in ongenade gevallen opname-label kaderlid, struikelt over haar wanneer ze optreed op een East Village podium en hij wordt direct gegrepen door haar rauwe talent. Vanaf deze toevallige ontmoeting ontstaat er een betoverend portret van een wederzijds transformatieve samenwerking, op de soundtrack van een zomer in New York. ”

Nou , het ziet eruit als een soort schattige, feel-good film. Ik denk dat ik de prent een kans zal geven al was het maar omdat mijn vrouw deze wil bekijken… Maar ik kan niet zeggen dat er enthousiast over ben… Wat denk jij? Wat vind je van deze trailer van Begin Again?

De releasedatum van Begin Again is ingesteld op 4 juli 2014.
:)