Advertenties

Trailer van Big Hero 6, de geanimeerde superhelden film van Disney

Een nieuwe full-length trailer van de aankomende CG geanimeerde film geregisseerd door Don Hall en Chris Williams, Big Hero 6 is online vrijgegeven door Walt Disney Animation, genieten ervan hieronder:


BIG HERO 6

Een doorbraak komt om de wereld te redden!

Plot:
“Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen.”Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bunderlt Hiro de krachten met een terughoudend team van misdaad bestrijders op een missie voor het redden van hun stad. ”

Enig idee wie die mysterieuze superschurk is? Waarom draagt hij een Kabuki masker? Hoe dan ook, ben zeker Baymax en Hiro zullen hem vinden en hem verslaan!

Release datum: 7 november 2014.
:)