Advertenties

Trailer van Chappie met in de hoofdrollen Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel en Sigourney Weaver

Check out deze gloednieuwe trailer van Chappie, de aanstaande science-fiction film van Neill Blomkamp en met in de hoofdrollen Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney Weaver, Jose Pablo Cantillo, Ninja en Yolandi Visser (yep het rap duo ‘Die Antwoord’):


CHAPPIE
Plot:
“Elk kind komt aan in een wereld vol van belofte en niemand is meer begaafd dan Chappie: hij is begaafd, bijzonder, een wonderkind. Zoals elk kind, Chappie komt onder invloed van zijn omgeving – soms is dat goed en soms is dat slecht – en hij zal afhangen van zijn hart en ziel om de weg te vinden in de wereld en er op te groeien. Maar er is een ding dat Chappie anders maakt: hij is een robot. De eerste robot met de mogelijkheid om te denken en te voelen voor zichzelf. Zijn leven, zijn verhaal, zal de voor altijd de manier veranderen waarop de wereld naar robots en mensen kijkt.”

Ik verwacht niet echt dat Chappie iets nieuws zal brengen naar het genre (de film is net als een donkere kijk op Short Circuit met elementen geleend van andere films)… maar ik wacht nog altijd met ongeduld op deze film: directeur Neill Blomkamp heeft al bewezen dat hij een sciencefiction-expert is en zijn sci-fi films zijn zo verdomd vermakelijk!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 6 maart 2015.
:)