Advertenties

Trailer van Child 44 met acteurs Tom Hardy en Gary Oldman

Een nieuwe internationale trailer van Child 44, de nog te verschijnnen thriller drama film met in de hoofdrollen Tom Hardy en Gary Oldman, is online opgedoken, bekijk hem onderstaand:


CHILD 44
Plot:
“Tom Hardy vertolkt de hoofdrol in de film als agent van de geheime politie Leo Demidov in een aangrijpend thriller in Sovjet-Rusland geregeerd door paranoia en angst.
Wanneer hij bewijs ontdekt van een seriemoordenaar moet Leo werken tegen de almachtige Sovjet-regering – zij ontkennen het bestaan van enige misdaad in hun verdraaid idee van ‘paradijs’ – hij moet hem opsporen voordat hij weer toeslaat. Maar hoe vind je een moordenaar wanneer de misdaad niet bestaat?
Door het testen van Leo’s loyaliteit, beschuldigt de staat zijn vrouw, Raisa (Noomi Rapace) van verraad maar Leo weigert haar te arresteren en worden beide verbannen uit Moskou. Macht en status is verloren, het is Leo’s verlossing door samen te werken met Generaal Mikhail Nesterov (Gary Oldman) om de moordenaar te vinden en hem voor eens en voorgoed te stoppen, ongeacht welke schokkende waarheid hij onthult.”

Ben je klaar voor een reis terug in de tijd naar Sovjet-Rusland? Ga de film Child 44 dan bekijken!

De film is geregisseerd door Daniel Espinosa en is gebaseerd op de best-selling roman van Tom Rob Smith. De prent zal openen in de bioscopen op 17 april 2015.
:)