Advertenties

Trailer van Disconnect met in de hoofdrol Jason Bateman

Hier is de eerste officiële film trailer van Disconnect, de nog te verschijnen thriller in een regie van Henry Alex Rubin en met in de hoofdrol Jason Bateman:


DISCONNECT
Verhaallijn:
“Een hardwerkende advocaat, gehecht aan zijn mobiele telefoon, kan geen tijd maken om te communiceren met zijn gezin. Een paar wordt betrokken in een gevaarlijke situatie wanneer hun geheimen online blootgesteld worden. Een weduwnaar, ex-politieman, worstelt met de opvoeding van een ondeugende zoon die een klasgenoot cyber-pest. Een ambitieuze journalist ziet een carrière-makend verhaal in een tiener die acties aflevert op een volwassenen site. Ze zijn vreemden, buren en collega’s en hun verhalen komen samen in deze meeslepende dramatische thriller over gewone mensen die worstelen om hun weg te vinden in de wereldwijd webverbonden huidige wereld.”

Internet is niet gevaarlijker dan het echte leven. Overdrijf echter niet in het delen van je online leven en blijf weg van “vreemde” activiteiten!

Hoe dan ook, de film poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Jason Bateman, bestaat de cast verder uit Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton, Andrea Riseborough, Alexander Skarsgard en Max Thieriot. De release datum van Disconnect is voorzien voor 12 april 2013.
:)