Advertenties

Trailer van Fast and Furious 7 met in de hoofdrollen Vin Diesel, Paul Walker, en Jason Statham

Een nieuwe full-length trailer van Fast and Furious 7, het vervolg van de komende actie thriller film geregisseerd door James Wan, is online vrijgegeven, bekijk het onderstaand:


FURIOUS 7
Plot:
“Deckard Shaw (Jason Statham) zoekt wraak tegen Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn familie voor de dood van zijn broer.
Het is de voortzetting van de wereldwijde avonturen in de onstuitbare franchise gebouwd op snelheid, Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson leiden de terugkerende cast van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit hoofdstuk van de zeer succesvolle serie die ook de favorieten Michelle Rodriguez, Jordana Brewster , Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black terug verwelkomt. Zij worden vergezeld door nieuwe internationale actie sterren in de franchise met inbegrip van Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrell keren terug voor de productie van de film geschreven door Chris Morgan.”

Ditmaal gaat het niet alleen over snelheid: het is ook echt tijd voor woede, verdomde woedend! Spring in je krachtige auto en neem wraak! Maak het af! Ja, verdomme!

De releasedatum van Furious 7 is ingesteld op 3 april 2015.
:)