Advertenties

Trailer van Hellion met acteur Aaron Paul

dankzij IFC Films kunnen we kijken naar de officiële trailer van Hellion, een aankomend drama geschreven en geregisseerd door Kat Candler en met in de hoofdrollen Aaron Paul, Juliette Lewis, en Josh Wiggins:


HELLION
Plot:
“Aaron Paul (uit de TV-serie Breaking Bad) vertolkt de hoofdrol in dit meeslepende drama over een familie onder druk. De Hard-drinkende Texas vrijgezel pap Hollis (Aaron Paul) worstelt tijdens de opvoeding van zijn twee jongens, waaronder de opstandige tiener Jacob (Josh Wiggins). Ziedende met woede, vindt Jacob een uitlaat in de risicovolle, zinderende wereld van motorcross — maar zijn steeds meer roekeloos wordend gedrag dreigt buiten controle te raken. Academy Award genomineerde Juliette Lewis heeft de 2de hoofdrol in deze spannende saga van vaders en zonen die opbouwt naar een bloedstollende climax, onerbouwt door een opwindende heavy metal soundtrack. ”

Wel, ik zie hier zeker wat goed acteren maar het plot spreekt me niet echt aan…

Hoe dan ook, wat denk je van Aaron Pauls prestaties in de film Hellion? Ben je ongeduldig om de film te bekijken? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van Hellion is ingesteld op 13 juni 2014.
:)