Advertenties

Trailer van Jobs met in de hoofdrol Ashton Kutcher als Apple’s Steve Jobs

We hebben een eerste officiƫle filmtrailer van Jobs te pakken, het nog te verschijnen biografische drama geregisseerd door Joshua Michael Stern met in de hoofdrol acteur Ashton Kutcher als Steve Jobs, de mede-oprichter van Apple, die in 2011 stierf:


JOBS

Een revolutie kan door slechts Ć©Ć©n persoon gestart worden.

Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

De oorspronkelijke innovator. De oorspronkelijke rebel. De oorspronkelijke ziener.

Sommigen zien wat er mogelijk is, anderen veranderen wat mogelijk is

Verhaallijn:
“We volgen Steve Jobs (Ashton Kutcher) van het enthousiasme en de zelf-ontdekking van zijn jeugd door zijn donkerste dagen, helderste triomfen, en de ultieme kracht van zijn gedrevenheid, zijn passies en zijn onsterfelijke wil om alles te veranderen dat we dachten dat mogelijk was. Donker , eerlijk en compromisloos, “Jobs” duikt in de diepten van het karakter Steve Jobs ‘, het blootleggen van zijn drijvende motivaties, zijn gaven, zijn gebreken, zijn mislukkingen, en zijn uiteindelijke successen. ”

Het is een inspirerende trailer, nietwaar? Maar ik zie niet echt Ashton Kutcher als Steve Jobs … Het voelt aan als Michael Kelso (het personage dat Ashton Kutcher eerder vertolkte) in de tv-serie That ’70s Show in het leven van Steve Jobs ‘…

Hoe dan ook, wat denk je van de prestaties van Ashton Kutcher’s als wijlen Steve Jobs? Maakt hij de cut? Mocht je een Apple-fan, een Microsoft-fan of een Android-fan zijn voel je vrij om je gedachten hieronder te delen!

De release datum van Jobs is voorzien voor 16 augustus 2013.
:)