Advertenties

Trailer van Kill Me Three Times met in de hoofdrol Simon Pegg

Check out deze gloednieuwe trailer van Kill Me Three Times, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Kriv Stenders en met in de hoofdrollen Simon Pegg, Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer, Callan Mulvey, Luke Hemsworth en Bryan Brown:


KILL ME THREE TIMES
Plot:
“Een snelle moordenaar (Simon Pegg) ontdekt dat hij niet de enige persoon is die probeert de sirene (Alice Braga) van een zonovergoten surfstad te doden. In deze donkere komische thriller vindt de huurmoordenaar zichzelf drie terug met ontrafelende verhalen van chaos, moord, chantage en wraak.”

Oh mijn God, deze stad os gevuld met gestoorde mensen! Ze zijn allemaal gek… Laat de huurmoordenaar voor eens en altijd een schoonmaakbeurt uitvoeren!

De releasedatum van Kill me Three Times is ingesteld op 10 april 2015.
:)