Advertenties

Trailer van Mr Peabody and Sherman, de nog te verschijnen 3D CG animatie film van Dreamworks Animation

Check out de nieuwste trailer van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff voor Dreamworks Animation:

Mr Peabody and Sherman Trailer


MR PEABODY AND SHERMAN
Verhaallijn:
“Mr. Peabody (stem door Ty Burrell) is een bedrijfstitan, uitvinder, wetenschapper, Nobel laureaat, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen, en genie… die toevallig ook een hond is. Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Maar wanneer Sherman de regels van het tijdreizen breekt, bevinden onze twee helden zich in een race om het verleden te herstellen en de toekomst te redden, terwijl Mr Peabody om moet gaan met zijn grootste uitdaging tot nog toe – een ouder zijn.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Blijf weg van het onjuist gebruik van het tijdreizen of je moet wellicht de geschiedenis herschrijven om het universum te redden… Als het te laat is, roep dan de hulp in van Mr Peabody: hij is de meest verbazingwekkende hond in de geschiedenis!

De stemcast bestaat uit Ty Burrell, Max Charles, Ariel Winter, Stephen Colbert, Leslie Mann, Patrick Warburton, Stanley Tucci, Allison Janney, Mel Brooks, Lake Bell, Zach Callison en Dennis Haysbert.

De film zal in de bioscopen verschijnen op 7 maart 2014.
:)