Advertenties

Trailer van Noah met Russell Crowe in de hoofdrol

Je kan hieronder kijken naar een nieuwe internationale trailer van Noah, de benadering van regisseur Darren Aronofsky op het bijbelse verhaal van de man die de ark bouwde:

De Noah Film geschreven door Darren Aronofsky en Ari Handel.


NOAH
Verhaallijn:
“Tijdens het ondergaan van goddelijke visioenen die het einde voorspellen van de wereld, probeert Noah (Russell Crowe) zijn volk te vertellen om op te houden met hun goddeloosheid en weg te keren van hun verkeerde manieren en zich tot God te wenden, voordat het te laat is. Niemand luistert naar zijn waarschuwingen, en Noah en zijn gezin bouwen een ark om gespaard te worden in de Vloed die God zal ontketenen op de Aarde.”

Die God van de Bijbel heeft een woede probleem, nietwaar? Hij houdt niet van de manier waarop mensen zich gedragen en daarom besluit hij ze allemaal te verdrinken… Ik zou zelfs zeggen hij zich een beetje als een echte psycho gedraagt!

Hoe dan ook, bent je klaar voor de aanstaande vloed? Heb je een boot of een onderzeeƫr gekocht? Of ga je de dingen afwachten op de top van de Himalaya-bergen? Of misschien denk je dat je gerelateerd bent aan Jezus en hoop je op water te lopen?

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 28 maart 2014.
:)