Advertenties

Trailer van of The Big Wedding met in de hoofdrollen Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon en Robin Williams

Dankzij Lionsgate volgt hier een nieuwe trailer van The Big Wedding, de nog te verschijnen romantische komedie met in de hoofdrollen Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon en Robin Williams:


THE BIG WEDDING

De tafels zijn gedekt. De gasten zin gearriveerd.
Voordat de bel klinkt echter …. zullen de vuisten gebruikt worden!

Verhaallijn:
“De film is een hilarische romantische komedie over een charmante moderne familie die probeert om een ​​weekendbruiloft te overleven met het potentieel om een echte familiefiasco te worden. Tot het vermaak van hun volwassen kinderen en vrienden worden het lang gescheiden echtpaar Don en Ellie Griffin (de Niro en Keaton) weer gedwongen om het gelukkige paar te spelen in het belang van het huwelijk van hun geadopteerde zoon nadat zijn ultra conservatieve biologische moeder onverwachts besluit om halverwege de hele wereld rond te vliegen om het huwelijk bij te wonen. Met al de bruiloftsgasten die toekijken, worden de Griffins hilarisch gedwongen hun verleden, heden en toekomst te confronteren -. en hopelijk voorkomen dat ze elkaar doden al doende.”

“Kinderen, hier is wat advies voor een bruiloft: blijf vrijgezel zo lang je kan!” Men kan enkel houden van Robert De Niro en het personage dat hij vertolkt! En dat is eigenlijk een goed advies!

De film is geschreven en geregisseerd door Justin Zackham. Release datum: 26 april 2013.
:)