Advertenties

Trailer van One Day

One Day FilmLaten we die nieuwe trailer bekijken van One Day, het nog te verschijnen romantische drama met in de hoofdrollen starring Anne Hathaway en Jim Sturgess:

One Day Trailer


ONE DAY
Verhaallijn:

“Na een dag samen – 15 juli 1988, de dag dat ze afstuderen van de universiteit -. Morley Emma (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) beginnen met een vriendschap die een leven lang zal duren. Zij is een arbeidersbuurt meisje van nature en ambitie dat ervan droomt om de wereld een betere plaats te maken om er in te wonen. Hij is een rijke charmeur die droomt dat de wereld zijn speeltuin zal zijn. Voor de komende twee decennia worden de belangrijkste momenten van hun relatie ervaren over meerdere 15 juli’s in hun levens. Samen en apart, we zien we Dex en Em doorheen hun vriendschap en gevechten, hoop en gemiste kansen, vreugde en tranen. Ergens tijdens hun reis realiseren deze twee mensen dat wat ze zoeken er altijd al is geweest. Als de ware betekenis van die ene dag in 1988 wordt onthuld, komen zij in het reine met de aard van de liefde en het leven zelf. ”
In een regie van Lone Scherfig, de film One Day is bewerkt voor het grote scherm door David Nicholls gebaseerd op zijn bestseller roman: One Day. De publicatie datum is voorzien op 19 augustus 2011.
:)