Advertenties

Trailer van Phantom met in de hoofdrollen Ed Harris en David Duchovny

Onderstaand kan je de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van Phantom, een nog te verschijnen thriller in een regie van Todd Robinson en met in de hoofdrollen Ed Harris en David Duchovny:


PHANTOM
Verhaallijn:
“Ed Harris speelt de kapitein van een Koude Oorlog Russische raket onderzeeĆ«r, die in het geheim lijdt aan epileptische aanvallen die zijn perceptie van de werkelijkheid veranderen. Gedwongen om zijn vrouw en dochter te achter te laten, wordt hij met spoed naar een geheime missie geroepen, waar hij wordt achtervolgd door zijn verleden en uitgedaagd wordt door een malafide KGB-groep (onder leiding van David Duchovny) er op gebrandt tot het benutten van de controle van de nucleaire schipsraket. Met het lot van de mensheid in zijn handen, ontdekt Harris dat hij is gekozen voor deze missie in de overtuiging dat hij zou mislukken. Phantom is een spannende onderzeeĆ«r thriller over buitengewone mannen geconfronteerd met onmogelijke keuzes. ”

Het ziet eruit als een onderhoudende film. Maar als het verhaal gaat over Sovjet-Russische onderzeeƫrs, waarom voel ik het dan aan alsof het een film over de Amerikaanse onderzeeƫrs is? Ik denk dat het waarschijnlijk is omdat deze acteurs, die echter verdomd getalenteerd zijn , te veel verankerd zijn in Amerika om echte communistische personages te vertolken.

Hoe dan ook, hier is de officiƫle poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PHANTOM

Je zal het nooit zien komen.

GeĆÆnspireerd door de echte gebeurtenissen.

Naast Ed Harris en David Duchovny, bestaat de cast verder uit William Fitchtner, Sean Patrick Flanery, Johnathon Schaech, Lance Henriksen, Jason Beghe, Jason Gray-Stanford en Julian Adams. De release date van Phantom is voorzien voor 1 maart 2013.
:)