Advertenties

Trailer van Safe Haven Met in de Hoofdrollen Julianne Hough en Josh Duhamel

Laat ons de eerste officiële filmtrailer bekijken van Safe Haven, de nog te verschijnen romantische thriller in een regie van Lasse Hallström en gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Nicholas Sparks:

Safe Haven Film


SAFE HAVEN
Verhaallijn:
“Wanneer een mysterieuze jonge vrouw arriveert in een klein stad in Noord-Carolina stad roept haar onwil om de deel uit te maken van de hechte gemeenschap vragen op over haar verleden. Langzaam aan begint ze het assimilatieproces en krijgt ze de moed om een relatie met Alex aan te gaan. Hij is winkeleigenaar en weduwnaar met twee jonge kinderen. Duistere geheimen komen echter op haar af in het nieuwe leven met zo’n vaart dat ze gedwongen wordt om de betekenis opoffering te herontdekken en op de kracht van de liefde te vertrouwen in deze ontroerende romantische thriller.”

Een bevestigend en spannend verhaal over de strijd van een jonge vrouw om opnieuw lief te hebben, Safe Haven is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, de best-selling auteur achter de hitfilms The Notebook en Dear John.

Een paar foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De rolverdeling van Safe Haven bestaat verder uit Josh Duhamel, Julianne Hough, David Lyons en Cobie Smulders. De film zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 8 februari 2013.
:)