Advertenties

Trailer van Silver Linings Playbook, De filmbewerking van Matthew Quick’s Roman

Silver Linings Playbook met in de hoofdrollen Bradley Cooper en Jennifer LawrenceBekijk even deze nieuwe bioscooptrailer van Silver Linings Playbook, het nog te verschijnen drama met in de hoofdrollen Bradley Cooper en Jennifer Lawrence:

Silver Linings Playbookfilm gebaseerd op Matthew Quick’s roman.


SILVER LININGS PLAYBOOK
Verhaallijn:

“Pat Solatano is alles verloren — zijn huis, zijn baan en zijn vrouw. Hij leeft nu terug bij zijn vader en moeder na een verblijf van acht maanden is een staatsinstelling en een strafrechterlijke overeenkomst tot vrijlating. Pat is vastbesloten om zijn leven weer op te bouwen, hij zal positief blijven en wil zich herenigen met zijn vrouw ondanks de uitdagende omstandigheden van hun scheiding. Alles wat Pat’s ouders willen voor hem is dat hij weer de oude wordt – en opnieuw de familie obsessie zou delen i.v.m. het Philadelphia Eagles football team. Wanneer Pat Tiffany ontmoet, een mysterieus meisje met haar eigen problemen, worden de dingen ingewikkeld. Tiffany biedt aan om te helpen om de relatie met zijn vrouw weer te herstellen maar enkel als hij iets heel belangrijks doet voor haar in ruil. Tijdens de uitvoering van hun overeenkomst begint er zich een onverwachte band te vormen tussen hen en de zilveren randjes van de wolk verschijnen in beide levens. ”

De film is geregisseerd door David O. Russell, de regisseur van The fighter. Silver Linings Playbook zal te zien in de bioscopen vanaf 21 november 2012.
:)