Advertenties

Trailer van Snowpiercer De Science-Fiction Trein Film

Hier is een gloednieuwe trailer van, de nog te verschijnen science fiction film die zich afspeelt in een high tech trein in een dystopische wereld:


SNOWPIERCER
Verhaallijn:
“De film speelt zich af in een toekomst waarin een op hol geslagen experiment om opwarming van de aarde te stoppen een ijstijd heeft veroorzaakt die bijna al het leven op de planeet heeft gedood. De enige overlevenden zijn de bewoners van de ‘Snowpiercer’, een enorme trein die rond de planeet reist en wordt aangedreven door een perpetuum mobile motor. Na verloop van tijd evolueert er een klasse-systeem in de trein, met de elites aan de voorkant van de trein en de armen aan de achterkant van de trein. Moe van hun slechte leefomstandigheden, komen de passagiers in opstand en ze proberen de controle over de treinmotor over te nemenr, die de elites in de voorste deel van de trein als heilig beschouwen.”

Het is moeilijk om Chris Evans (die de rol van Captain America speelt) te herkennen achter die baard, maar het is echt hem! En naast Chris Evans, bestaat de cast ook uit Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Brewmner, Alison Pill, John Hurt, en Ed Harris.

De film is geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Filmmaker Joon-ho Bong (die aan het hoofd stond van de “The Host” film).
:)