Advertenties

Trailer van Superman Man of Steel met in de hoofdrol Henry Cavill

trailer van de nieuwe superman filmJe kan onderstaand de nieuwste filmtrailer van Man of Steel bekijken, de nog te verschijnen Superman film geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrol Henry Cavill, geregisseerd door Zach Snyder. De film heeft ook de volgene acteurs in de bezetting: Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Russell Crowe, Antje Traue, Ayelet Zurer, Henry Lennix, Christopher Meloni en Laurence Fishburne:

Man of Steel Film met in de hoofdrol Henry Cavill als Superman.


SUPERMAN – MAN OF STEEL
Verhaallijn:
“Volgende zomer wordt “Man of Steel” verwacht op het grote scherm. De film is geregisseerd door Zack Snyder en de productie wordt verzorgd door Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas en Deborah Snyder. Het scenario werd geschreven door David S. Goyer op basis van een verhaal door Goyer & Nolan, als basis werden er Superman personages gebruikt door Jerry Siegel & Joe Shuster en deze werden gepubliceerd door DC Comics.
Een buitenaards weeskind wordt opgevoed op Aarde en groeit op met supermenselijke krachten. Hij gaat op een tocht om deze krachten te gebruiken voor het beschermen van zijn adoptie-wereld.”

Wel, deze nieuwe versie van Superman ziet er ongelooflijke episch uit, ik ben zeker dat je met ongeduld wacht om het resultaat te bekijken!spirit warrior
full length
De Man of Steel film wordt verwacht in de bioscopen vanaf 14 juni 2013.
:)